Alessandro a Vittoria - VIDEA (reportáže, rozhovory apod.)
| Autor |
Správa |
|
i.v.a.
Markíz / a
Založený: 22 Aug 2008, 17:23 Príspevky: 567 Bydlisko: Praha
|
 Re: Alessandro a Vittoria - VIDEA (reportáže, rozhovory apod.)
Mluvené slovo je problém, ale podle komentáře z italského fora, ta žena byla nástraha na Alessandra. Možná, že jako člen filmového štábu? Podle image Aleho jde o starší věc a vytáhli to teď, kdy je téma A. tak horké. Dle it. - záběry potom - místnost, kde se všichni velmi smějí, včetně Alessandra, co mu zbývá, že? Podrobnosti ale nevím. Tento humor mi připadá trochu třeskutý. 
| 23 Okt 2009, 20:57 |
|
 |
|
Reny
Administrátor
Založený: 01 Apr 2006, 14:21 Príspevky: 13142 Bydlisko: Československá Rivombrosa
|
Striscialanotizia je myslím něco na způsob skryté kamery a humoristického zábavného pořadu. Kdysi tam měli i nepovedené záběry z natáčení EdR - a byly vážně povedené. 
| 23 Okt 2009, 21:05 |
|
 |
|
Nani
Gróf / ka
Založený: 20 Jún 2009, 19:34 Príspevky: 225 Bydlisko: Jižní Čechy
|
Tak to se mi ulevilo, už jsem měla vážně strach. Uf!
| 23 Okt 2009, 23:12 |
|
 |
|
monna violinfanynka
Markíz / a
Založený: 05 Apr 2008, 9:59 Príspevky: 647
|
pro mě provokace a blbý humor  , divím se, že to neodhadne, měl by mít už nějaké zkušenosti, takhle si asi krátí chvíle lidé ze štábu, zdá se mi to stejně hloupé, jako píchat do vosího hnízda
| 24 Okt 2009, 15:48 |
|
 |
|
marie
Barón / ka
Založený: 17 Jún 2009, 1:08 Príspevky: 50
|
|
| 25 Okt 2009, 12:47 |
|
 |
|
Reny
Administrátor
Založený: 01 Apr 2006, 14:21 Príspevky: 13142 Bydlisko: Československá Rivombrosa
|
Errore 404 - Non Trovato Funkční odkaz: http://tuttotv.wordpress.com/2009/10/24 ... omenica-5/Pardon, ale už je ten seriál na pokračování únavný... obešla bych se bez něj. Doufám, že dnes dávají poslední díl. 
| 25 Okt 2009, 12:52 |
|
 |
|
i.v.a.
Markíz / a
|
Ať je náš bulvár jakýkoliv, takovouhle míru nevkusu bychom těžko hledali. 3x za sebou se věnovat v TV stejnému soukromému tématu, když ještě protagonistka příběhu mění vyprávění, podle toho, jak myslí, že to pro ni bude výhodnější a ze všeho je vidět, jak moc se jí nechce odejít ze světel ramp, to je skutečně síla.
| 25 Okt 2009, 13:56 |
|
 |
|
marie
Barón / ka
Založený: 17 Jún 2009, 1:08 Príspevky: 50
|
http://www.youtube.com/watch?v=vgTrJrcC9HQquesto Gloria,est una bugiarda una ladra di mari,et ogni ça per fare parlare di lei
|
| 25 Okt 2009, 19:58 |
|
 |
|
Reny
Administrátor
|
Článek k dnešnímu pořadu (viz výše uvedené video): http://gossip.pourfemme.it/articolo/pre ... adito/357/Mezi zhruba 8 lidmi, co se tam ke kauze jeden přes druhého vyjadřovali ("zajímavé" zvyky), vystoupil expřítel Giorgie - byl s ní v době (což dokumentoval i fotkami), kdy údajně měla mít vztah s Alexem.
| 25 Okt 2009, 20:45 |
|
 |
|
i.v.a.
Markíz / a
|
marie, reny díky moc za odkazy na video a článek Je to přímo naučná stezka : "Jak se stát rychle slavným, resp. slavnou"
edit: IMDb 26.10.09 Alessandro Preziosi More at IMDbPro » Date of Birth: 19 April 1973, Naples, Campania, Italy STARmeter: Up 28% in popularity this week. See why on IMDbPro.
Vittoria Puccini More at IMDbPro » Date of Birth: 18 November 1981, Florence, Tuscany, Italy Gave birth to her daughter Elena, whose father is her longtime companion... STARmeter: Up 48% in popularity this week. See why on IMDbPro.
| 25 Okt 2009, 21:02 |
|
 |
|
Nani
Gróf / ka
|
Z toho, co jsem z toho videa stačila porozumět, tak ten její bývalý - Paolo - tam říká, že spolu měli tohle léto vztah, taky něco o tom, že ona pracovala v Římě, pak jen útržkovitě ... polovinu týdne trávila v Římě... ...a já se jí nikdy neptal, kam šla, co dělala... Ten mladík v zeleném ke konci říká, že Pagliacci ...přišla sem, aby zničila jednu rodinu, čekajíce proslulost (neboli přesně to, co o ní říkají skoro všichni) a zmiňuje "L'isola dei famosi" (já jsem cca 2 roky zpátky viděla pár ukázek z toho pořadu, tenkrát tam byl Kabir Bedi). No a pak už je to moc rychlé, jsem v koncích. Ten slušně vypadající pán v brýlích (s kravatou) se rodiny Preziosi zastává, říká o Alessandrovi "můj přítel" a říká tam směrem k Paolovi: ...jestli má tenhle pán pravdu, pak ji má i Alessandro ...nic se nestalo s Pagliacci... pak už se tam rozvíjí diskuse, které bohužel nerozumím. Na páscích, které běží na obrazovce, jsem přečetla: ...Když nevěra pomáhá stát se slavnými Na jiném: Paolo: Giorgia, proč jsi byla se mnou, když ve tvém srdci byl Preziosi? Dle mého se tam neshodují v názorech na to, jestli je nebo není pravda to, z čeho Giorgia obvinila Alessandra. Doufám, že jsem zachovala podstatu toho, co tam bylo řečeno. Bohužel, v naprosté většině vět jsem mimo a to je škoda, protože to mohou být zásadní informace, které když se vynechají, výsledek může být zkreslený. Jestli máte jakýkoliv komentář k tomu, co jsem napsala, sem s ním! Zrovna tak, pokud někdo rozuměl víc než já. Pozdrav všem
| 26 Okt 2009, 23:45 |
|
 |
|
Reny
Administrátor
|
Kratičké video z paparazzi fotek:
| 02 Mar 2010, 23:11 |
|
 |
|
i.v.a.
Markíz / a
|
Reny, to je pěkný, díky moc.
| 03 Mar 2010, 0:30 |
|
 |
|
Nani
Gróf / ka
|
Nádhera, díky.
| 04 Mar 2010, 17:54 |
|
 |
|
Reny
Administrátor
|
Na YT se objevil záznam z včerejšího udílení cen na Roma Fiction Fest. Kvalita sice nic moc (zvuk chrčí), ale raději něco než nic. http://www.youtube.com/watch?v=Na2eLGli ... re=channel - Vicky na scéně ve stopáži cca 3:50, pak dostává cenu Alessandro 
| 11 Júl 2010, 13:25 |
|
|
Kto je prítomný |
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť. |
|
Môžete zakladať nové témy v tomto fóre Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|