The Vampire Diaries / Upíří deníky
| Autor |
Správa |
|
Beruš
Vampire lady
Založený: 17 Jún 2006, 18:47 Príspevky: 3292 Bydlisko: Domek na konci světa
|
 Re: The Vampire Diaries / Upíří deníky
VD se bude vysílat i u nás - TV Nova zakoupila práva na tento seriál!  Ještě ale není jisté, kdy se bude vysílat..
| 27 Feb 2010, 20:33 |
|
 |
|
Lucka Š.
V.I.P
Založený: 29 Júl 2006, 20:13 Príspevky: 2014 Bydlisko: CZ
|
Tak to je super  Jsem zvědavá na český dabing  Koho tipujete, že by mohl dabovat Damona a Stefana? 
| 27 Feb 2010, 22:12 |
|
 |
|
markov
Administrátor
Založený: 07 Jún 2006, 13:17 Príspevky: 9214 Bydlisko: tohle skvělé forum ...
|
K Damonovi by se mi líbil Filip jančík, který daboval Iana jako Boona v seriálu LOST na stanici AXN. Pro vysílání LOSTu na Nově ho daboval Filip Švarc ... no taky by nebyl špatný.  Ke Stefanovi by mi padl Aleš Procházka, věkově mu sice nepadne (Aleš je starší), ale moc se mi líbil jeho dabing Michaela v seriálu La Femme Nikita.
| 27 Feb 2010, 22:47 |
|
 |
|
Beruš
Vampire lady
|
Konečně se mi podařilo přečíst aspoň první díl Upířích deníků - a musím říci, že jsem zklamaná. Moc mě ta kniha nebavila, když jsem věděla, jaký je seriál - který se mi zdá o hodně lepší! Jediný co mi v seriálu chybí je to, že Stefan a Damon jsou upíři - ale ani jeden nemám moc velký problém se sháněním krve.  Chovají se jako obyčejní chlapi, kteří nejsou upíři - ale spíše "lovci" upírů.  A ještě větší hloubka vztahů..
| 09 Mar 2010, 15:15 |
|
 |
|
Lucka Š.
V.I.P
|
Už dnes večer budeme konečně opět pokračovat 
| 25 Mar 2010, 16:28 |
|
 |
|
bublinka
Kráľ / ovná
Založený: 21 Máj 2006, 11:04 Príspevky: 1798 Bydlisko: Nitra
|
Videli ste už niekto nový diel VD? ja som mala pri ňom menšie šoky  najprv Damonova príprava na bachelor party  potom nám skoro zomrie učiteľ histórie(nespomeniem si teraz na meno) a potom celá tá mätúca vec s Eleninou matkou, som zvedavá ako sa to vyvinie btw som jediná čo stále čaká že sa Damon s Elenou pobozkajú? 
| 27 Mar 2010, 22:19 |
|
 |
|
ghost
Weexie
Založený: 02 Júl 2007, 23:26 Príspevky: 4775
|
 NIE SIIII! Do frasa a to som si už myslela, že po tom "túžim" iba ja.  Už len čakám, kedy sa na seba konečne tí dvaja prilepia. Neviem, zdá sa mi, že Elena má s Damonom lepšiu chémiu ako so Stefanom.  A keď Damonovi zapínala tie gombíky na košeli... to bol moment, kedy som čakala a nič. Takto ma sklamať! Máš pravdu, bolo tam toho dosť. Toto bol jeden s mála VD dielov, ktoré som dopozerala naraz a bez prestávok. Dúfam, že vysvetlia toho divného týpka, čo zabil kamošku skutočnej Eleninej mamy, bol nepríjemý... A dúfam, že ukážu aj upírku - mamu Eleny a tiež Katherine! Na to sa teším, a keď tam bude Kateherine tak si aspoň užijem ten očakávaný bozk... 

Juanes ft. Nelly Furtado - Fotografía
|
| 27 Mar 2010, 22:28 |
|
 |
|
Beruš
Vampire lady
|
Holky "nestrašte" - já chci aby byla Elena jen se Stefanem!  Kdyby ho "podvedla" s Damonem, tak by celá ta jedinečnost lásky šla do kytek! 
| 27 Mar 2010, 22:31 |
|
 |
|
ghost
Weexie
|
Beruš, ale veď to môže Damon spraviť iba ako nejaký hypnotický jav (bez toho vervainu či čoho) a Elena si to ani nebude pamätať... Ja to akceptujem, že je so Stefanom, aj im to prajem.... len henten Bad Guy  ma provokuje a mohol by trošku vyprovokovať aj Elenu. Nech je tam trochu "vzrúša". 

|
| 27 Mar 2010, 22:37 |
|
 |
|
bublinka
Kráľ / ovná
|
Aj ja si myslím že Elena má oveľa lepšiu chémiu s Damonom! dokelu veď on furt na ňu hádže také naznačujúce pohľady a ona nič. Ja na jej mieste  určite by som Damonovi gombíky na košeli nezapínala ale rozopínala Ja som najviac očakávala že sa pobozkajú v minulej časti keď Elena presvedčila Damona aby jej veril, to bolo vtedy keď si aj dala náhrdelník dole,nech ju "zmanipuluje" a on jej povedal že jej verí a tak k nej pristúpil a vtedy som myslela že oni sa pobozkajú a on jej pripol len späť náhrdelník  podľa mňa to bol perfektný moment. mňa by zaujímalo aj načo tam bola dosadená tá kamoška Eleninej mamy...ja mám takého tušáka že sa Katherine nedočkáme v tejto sérii, scénaristi si určite budú chcieť nechať veľa nevyriešených vecí aby tam potom mohli zamotať ďalších 20 upírov, kt sa budú šetci navzájom dáko poznať  ale určiet by bola zaujímavá tá konfrontácia s Katherine a hlavne by ma zaujímalo ako by reagoval Damon 
| 27 Mar 2010, 22:43 |
|
 |
|
ghost
Weexie
|
 Ja som s Damona tiež namäkko. Byť (E)LENA, tak tiež určite neváham a rozopínam gombíky ako šialená.  No tak hádam nám scenáristi nejaký ten bozk napíšu a ak nie, napíšem si ho sama. Tá poznámka o zamotovaní a vzájomnom poznaní ďalších 20 upírov ma dostala do kolien  Bubli, ideš! Žeriem ťa. Zas a znova. 

|
| 27 Mar 2010, 23:17 |
|
 |
|
Lucka Š.
V.I.P
|
Dalších dvacet upírů se nám tam zamotá nejspíš dřív, než všichni čekáme. Alespoň podle toho, jak skončila tato epizodka Jinak musím uznat i já, že mezi Damonem a Elenou je úžasná chemie. Je to asi taky proto, že Damon je opravdu tak moc moc sexy  Na další hot scénku si ale asi budeme muset chvíli počkat. Potom, co Damon provedl Elenině matce, by ho asi Elena nejraději uškrtila jako hada Na druhou stranu si vždycky vzpomenu na 10. díl, když to úžasně jiskřilo mezi Elenou a Stefanem a doufám, že to tihle dva zase brzy zopakují a budou spolu. Je prima, že se to tu po delší pauzičce zase takhle pěkně rozjelo 
| 28 Mar 2010, 7:33 |
|
 |
|
ghost
Weexie
|
Luci, nechaj ma dúfať, prosííím!  Ja si myslím, že by to mohli spraviť aj tak, že to zas scenáristi celé domotajú a nakoniec z toho vyjde Damon ako hrdina, čo zachránil Eleninu matku, lebo ho o to prosila a Elena z toho bude celá namotaná a šťastná, že sa mu bude chcieť revanšovať.... To už sú šibnuté úvahy, uznávam, ale celkom ma to baví... 

|
| 28 Mar 2010, 11:00 |
|
 |
|
bublinka
Kráľ / ovná
|
presne tak!  a ptoom by sme sa dopracovali k niečomu takémuto  ďakujeeem si zlatá, aj ja teba a tvoje úvahy žeriem nie nie Damon si to MUSÍ u Eleny vyžehliť! Elena by sa mohla už konečne poriadne nasrať na Stefana že furt jej niečo zatajuje(ako teraz s tým že Damon "zabil" jej matku) a Damon by ju zbalil svojim hypnotickým pohľadom, zasa by som spolu šli na nejaký malý výlet mimo mesta kde by ju Damon mohol ožrať a tramtadadááá!  uznávam že toto je už pritiahnuté za vlasy. 
| 28 Mar 2010, 13:35 |
|
 |
|
ghost
Weexie
|
Bubli, to čo mi robíš?  Tie foto sú straaaaašne mňam! Mne by stačilo, keby si Elena napríklad buchla hlavičku a na chvíľku by stratila orientáciu. Potom Damon by bol Stefan a Stefan Damon. A Damon by to zneužil a trošku by sa s Elenou "pohrali".  To by ju Dmon nemusel ani vyťahovať mimo mesta, ani opíjať. On je taký šikulka, nemusí si život komplikovať. Iba trošku postrčiť Elenu... Joooj, to by som si kukla! 

|
| 28 Mar 2010, 13:54 |
|
|
Kto je prítomný |
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť. |
|
Môžete zakladať nové témy v tomto fóre Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|