Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy Práve je 06 Sep 2010, 12:33

Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 249 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Ďalšia
The Vampire Diaries / Upíří deníky 
Autor Správa
Vampire lady
Vampire lady
Obrázok používateľa

Založený: 17 Jún 2006, 18:47
Odpoveď s citáciou
Odoslať Re: The Vampire Diaries / Upíří deníky
VD se bude vysílat i u nás - TV Nova zakoupila práva na tento seriál! :wink: Ještě ale není jisté, kdy se bude vysílat..
Kód:
zdroj: http://www.vampire-diaries.cz/tv-nova-zakoupila-prava-na-the-vampire-diaries#more-1528

Jsem zatracený, život bez života. Když zemře, zemřu s ní..
Budeš vždy mít klíč k mému srdci, k tomuhle studenému srdci netvora.
Miluji tě, Bello... Edward Cullen

27 Feb 2010, 20:33
Profil Zobraziť webovú stránku používateľa
V.I.P
V.I.P
Obrázok používateľa

Založený: 29 Júl 2006, 20:13
Odpoveď s citáciou
Beruš napísal:
VD se bude vysílat i u nás - TV Nova zakoupila práva na tento seriál! :wink: Ještě ale není jisté, kdy se bude vysílat..
Kód:
zdroj: http://www.vampire-diaries.cz/tv-nova-zakoupila-prava-na-the-vampire-diaries#more-1528

Tak to je super :-D Jsem zvědavá na český dabing :roll: Koho tipujete, že by mohl dabovat Damona a Stefana? :wink:

27 Feb 2010, 22:12
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: 07 Jún 2006, 13:17
Odpoveď s citáciou
K Damonovi by se mi líbil Filip jančík, který daboval Iana jako Boona v seriálu LOST na stanici AXN. Pro vysílání LOSTu na Nově ho daboval Filip Švarc ... no taky by nebyl špatný. :D

Ke Stefanovi by mi padl Aleš Procházka, věkově mu sice nepadne (Aleš je starší), ale moc se mi líbil jeho dabing Michaela v seriálu La Femme Nikita.

27 Feb 2010, 22:47
Profil ICQ
Vampire lady
Vampire lady
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
Konečně se mi podařilo přečíst aspoň první díl Upířích deníků - a musím říci, že jsem zklamaná. Moc mě ta kniha nebavila, když jsem věděla, jaký je seriál - který se mi zdá o hodně lepší! :wink:

Jediný co mi v seriálu chybí je to, že Stefan a Damon jsou upíři - ale ani jeden nemám moc velký problém se sháněním krve. :roll: Chovají se jako obyčejní chlapi, kteří nejsou upíři - ale spíše "lovci" upírů. :wink:
A ještě větší hloubka vztahů..

09 Mar 2010, 15:15
V.I.P
V.I.P
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
Už dnes večer budeme konečně opět pokračovat :wink:

25 Mar 2010, 16:28
Kráľ / ovná
Kráľ / ovná
Obrázok používateľa

Založený: 21 Máj 2006, 11:04
Odpoveď s citáciou
Videli ste už niekto nový diel VD?
ja som mala pri ňom menšie šoky :-D najprv Damonova príprava na bachelor party *21* potom nám skoro zomrie učiteľ histórie(nespomeniem si teraz na meno) a potom celá tá mätúca vec s Eleninou matkou, som zvedavá ako sa to vyvinie :wink:
btw som jediná čo stále čaká že sa Damon s Elenou pobozkajú? :-D

27 Mar 2010, 22:19
Profil ICQ
Weexie
Weexie
Obrázok používateľa

Založený: 02 Júl 2007, 23:26
Odpoveď s citáciou
bublinka napísal:
(...) btw som jediná čo stále čaká že sa Damon s Elenou pobozkajú? :-D

:shock: :shock: NIE SIIII! Do frasa a to som si už myslela, že po tom "túžim" iba ja. :lol: :lol: Už len čakám, kedy sa na seba konečne tí dvaja prilepia. Neviem, zdá sa mi, že Elena má s Damonom lepšiu chémiu ako so Stefanom. :oops: A keď Damonovi zapínala tie gombíky na košeli... to bol moment, kedy som čakala a nič. Takto ma sklamať! :lol: :lol:

Máš pravdu, bolo tam toho dosť. Toto bol jeden s mála VD dielov, ktoré som dopozerala naraz a bez prestávok. Dúfam, že vysvetlia toho divného týpka, čo zabil kamošku skutočnej Eleninej mamy, bol nepríjemý... A dúfam, že ukážu aj upírku - mamu Eleny a tiež Katherine! Na to sa teším, a keď tam bude Kateherine tak si aspoň užijem ten očakávaný bozk... :lol: :lol: :lol:

27 Mar 2010, 22:28
Vampire lady
Vampire lady
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
Holky "nestrašte" - já chci aby byla Elena jen se Stefanem! :lol: :wink: Kdyby ho "podvedla" s Damonem, tak by celá ta jedinečnost lásky šla do kytek! :(

27 Mar 2010, 22:31
Weexie
Weexie
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
Beruš, ale veď to môže Damon spraviť iba ako nejaký hypnotický jav (bez toho vervainu či čoho) a Elena si to ani nebude pamätať... Ja to akceptujem, že je so Stefanom, aj im to prajem.... len henten Bad Guy *21* ma provokuje a mohol by trošku vyprovokovať aj Elenu. Nech je tam trochu "vzrúša". :-D

27 Mar 2010, 22:37
Kráľ / ovná
Kráľ / ovná
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
Aj ja si myslím že Elena má oveľa lepšiu chémiu s Damonom! dokelu veď on furt na ňu hádže také naznačujúce pohľady a ona nič. Ja na jej mieste :-D určite by som Damonovi gombíky na košeli nezapínala ale rozopínala :lol:
Ja som najviac očakávala že sa pobozkajú v minulej časti keď Elena presvedčila Damona aby jej veril, to bolo vtedy keď si aj dala náhrdelník dole,nech ju "zmanipuluje" a on jej povedal že jej verí a tak k nej pristúpil a vtedy som myslela že oni sa pobozkajú a on jej pripol len späť náhrdelník :? podľa mňa to bol perfektný moment.

mňa by zaujímalo aj načo tam bola dosadená tá kamoška Eleninej mamy...ja mám takého tušáka že sa Katherine nedočkáme v tejto sérii, scénaristi si určite budú chcieť nechať veľa nevyriešených vecí aby tam potom mohli zamotať ďalších 20 upírov, kt sa budú šetci navzájom dáko poznať :lol: ale určiet by bola zaujímavá tá konfrontácia s Katherine a hlavne by ma zaujímalo ako by reagoval Damon :wink:

27 Mar 2010, 22:43
Profil ICQ
Weexie
Weexie
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
:lol: :lol: Ja som s Damona tiež namäkko. Byť (E)LENA, tak tiež určite neváham a rozopínam gombíky ako šialená. :lol: No tak hádam nám scenáristi nejaký ten bozk napíšu a ak nie, napíšem si ho sama. :-D

Tá poznámka o zamotovaní a vzájomnom poznaní ďalších 20 upírov ma dostala do kolien *4* Bubli, ideš! Žeriem ťa. Zas a znova. :wink:

27 Mar 2010, 23:17
V.I.P
V.I.P
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
Dalších dvacet upírů se nám tam zamotá nejspíš dřív, než všichni čekáme. Alespoň podle toho, jak skončila tato epizodka :lol:
Jinak musím uznat i já, že mezi Damonem a Elenou je úžasná chemie. Je to asi taky proto, že Damon je opravdu tak moc moc sexy :-D Na další hot scénku si ale asi budeme muset chvíli počkat. Potom, co Damon provedl Elenině matce, by ho asi Elena nejraději uškrtila jako hada :-D
Na druhou stranu si vždycky vzpomenu na 10. díl, když to úžasně jiskřilo mezi Elenou a Stefanem a doufám, že to tihle dva zase brzy zopakují a budou spolu.
Je prima, že se to tu po delší pauzičce zase takhle pěkně rozjelo :-D

28 Mar 2010, 7:33
Weexie
Weexie
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
Lucka Š. napísal:
(...) Potom, co Damon provedl Elenině matce, by ho asi Elena nejraději uškrtila jako hada :-D (...)

Luci, nechaj ma dúfať, prosííím! :lol: :lol: Ja si myslím, že by to mohli spraviť aj tak, že to zas scenáristi celé domotajú a nakoniec z toho vyjde Damon ako hrdina, čo zachránil Eleninu matku, lebo ho o to prosila a Elena z toho bude celá namotaná a šťastná, že sa mu bude chcieť revanšovať.... :oops: :lol: :lol:
To už sú šibnuté úvahy, uznávam, ale celkom ma to baví... :-D

28 Mar 2010, 11:00
Kráľ / ovná
Kráľ / ovná
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
ghost napísal:
:lol: :lol: Ja som s Damona tiež namäkko. Byť (E)LENA, tak tiež určite neváham a rozopínam gombíky ako šialená. :lol: No tak hádam nám scenáristi nejaký ten bozk napíšu a ak nie, napíšem si ho sama. :-D
Tá poznámka o zamotovaní a vzájomnom poznaní ďalších 20 upírov ma dostala do kolien *4* Bubli, ideš! Žeriem ťa. Zas a znova. :wink:

presne tak! :-D a ptoom by sme sa dopracovali k niečomu takémuto :ohno:
Obrázok Obrázok

ďakujeeem si zlatá, aj ja teba a tvoje úvahy žeriem :-D

nie nie Damon si to MUSÍ u Eleny vyžehliť! Elena by sa mohla už konečne poriadne nasrať na Stefana že furt jej niečo zatajuje(ako teraz s tým že Damon "zabil" jej matku) a Damon by ju zbalil svojim hypnotickým pohľadom, zasa by som spolu šli na nejaký malý výlet mimo mesta kde by ju Damon mohol ožrať a tramtadadááá! :lol: uznávam že toto je už pritiahnuté za vlasy. :-D

28 Mar 2010, 13:35
Profil ICQ
Weexie
Weexie
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
Bubli, to čo mi robíš? :peur: Tie foto sú straaaaašne mňam! :-D

Mne by stačilo, keby si Elena napríklad buchla hlavičku a na chvíľku by stratila orientáciu. Potom Damon by bol Stefan a Stefan Damon. A Damon by to zneužil a trošku by sa s Elenou "pohrali". :oops: To by ju Dmon nemusel ani vyťahovať mimo mesta, ani opíjať. On je taký šikulka, nemusí si život komplikovať. Iba trošku postrčiť Elenu... Joooj, to by som si kukla! :lol:

28 Mar 2010, 13:54
Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 249 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Ďalšia

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Môžete zakladať nové témy v tomto fóre
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre