Topic chvály alias Koho avatar a banner sa vám páči?
| Autor |
Správa |
|
Nuni
Hokejová Kráľovná
Založený: 03 Feb 2008, 22:21 Príspevky: 3523 Bydlisko: Slovensko
|
 Re: Topic chvály alias Koho avatar a banner sa vám páči?
Liduška, Lenka a Lucka, ďakujem Vám za pochvalu môjho setíku.  Teraz budem reagovať na jednotlivé otázky a napokon chváliť.... Leni, túto fotku som našla náhodou na internete a tak som to využila a spravila som si setík.... Je to neznáma dievčina... Liduš, tá dievčina nie je ani z filmíku. Proste len náhodne nájdená fotka. Lucka: Ten tvoj Jared Leto je skrátka úžastný.  Výborný spevák a ešte lepšie stvárnenie. Proste pani grafička sa opäť predviedla.  Okrem toho musím s tebou súhlasiť v tom, že tu chýba vynikajúca grafika. Možno by to vyriešila nejaká tá súťaž, ale ja ju organizovať z určitých dôvodov nebudem.... Nechávam to na adminov a na vás... Sabínka: Tak vidíš to, ono to napokon ide. Tento setík sa mi páči a veľmi, pokračuj ďalej. Mila: No čo povedať, na tvoju prácu? Skrátka pecka ako vždy... Veľmi nám tu tvoja grafika chýbala a tento set predčil moje očakávanie. Proste, nech žije Josh. Ledik: Twilight síce nie je moja šalka kávy, ale keď sa grafika vydarí, tak to stojí za to. Ak je to tvoja práca, rozhodne v tom pokračuj a budem zvedavá, čím nás prekvapíš nabudúce. Liduška: Schválne som si ťa nechala ako poslednú. Toto vážne nemá chybu, pretože si nepamätám, kedy si ty mala v setíku tak úžastné farby. ![Heart fill with love [smilie=heart fill with love.gif]](./images/smilies/Heart fill with love.gif) Proste zasa niečo iné, neokúkané, som zvedavá, s čím prídeš nabudúce...
_________________ Hokejová kráľovná Fabriziana
 +++ Sarah Felberbaum +++
|
| 03 Mar 2010, 20:44 |
|
 |
|
Marion0889
Kráľ / ovná
Založený: 08 Máj 2008, 18:56 Príspevky: 1899 Bydlisko: Na větrné hůrce...
|
Aha, tak díky za vysvětlení... no já si lámala hlavu s tím kdo to asi je. Jinak dík za pochvalku.. měla jsem chuť si trochu barevně zařádit. 
| 05 Mar 2010, 20:26 |
|
 |
|
Mila
Markíz / a
Založený: 09 Júl 2006, 12:51 Príspevky: 749 Bydlisko: Brno
|
Lucko, Jani, díky moc za pochvalu ![Kiss of love [smilie=kiss of love.gif]](./images/smilies/Kiss of love.gif)
| 05 Mar 2010, 23:18 |
|
 |
|
ghost
Weexie
Založený: 02 Júl 2007, 23:26 Príspevky: 4775
|
Sofia, páči sa mi tvoj nový set s Kristen. 

Juanes ft. Nelly Furtado - Fotografía
|
| 25 Mar 2010, 20:06 |
|
 |
|
Lucisab
Markíz / a
Založený: 04 Dec 2008, 16:38 Príspevky: 779 Bydlisko: Mladá Boleslav
|
Reny máš krásný nový set. Ghost co dodat- nádhera ![hot over you [smilie=hot over you.gif]](./images/smilies/hot over you.gif)
| 27 Mar 2010, 18:48 |
|
 |
|
ghost
Weexie
|
Lucisab vďaka za pochvalu. Potešila ma. Marion, díky za pochvalu predchádzajúceho banneru. Ja idem pochváliť markov. Ten avatar sa mi mooooooc ľúbi! Som rada, že si sa s ním opäť podelila. 

|
| 27 Mar 2010, 23:19 |
|
 |
|
Lucka Š.
V.I.P
Založený: 29 Júl 2006, 20:13 Príspevky: 2014 Bydlisko: CZ
|
Musím pochválit kouzelné narozeninové setíky Reny a Markov. Jsou miloučké  Stejně tak i setík Ghost ![Heart fill with love [smilie=heart fill with love.gif]](./images/smilies/Heart fill with love.gif)
| 28 Mar 2010, 7:37 |
|
 |
|
Reny
Administrátor
Založený: 01 Apr 2006, 14:21 Príspevky: 13142 Bydlisko: Československá Rivombrosa
|
Sabi, Lucko, děkuju.  Banner není úplně nový, jen trošku poupravený z loňské soutěže ... no a k avataru (taky lehce narozeninově upravenému) mám velmi sentimentální vztah  . Ghost potvrzuje, že je nevyčerpatelná studnice nápadů - i tento banner je moc poetický. A nádherný je set Marion (já vím, už jej má delší dobu, ale zapomněla jsem tu napsat) - krásné barvy, celé je to pocitově hodně příjemné.
| 28 Mar 2010, 10:01 |
|
 |
|
ghost
Weexie
|
Luci, díky. Reny, uf, toto mi nerob. Trochu sa červenám.  Vďaka za pochvalu.  Btw: Ten tvoj čiernobiely avatar mám tiež rada a ten banner, čo si mávala k nemu tiež. 

|
| 28 Mar 2010, 11:03 |
|
 |
|
Sofia
Markíz / a
Založený: 24 Okt 2008, 7:38 Príspevky: 797 Bydlisko: Banská Bystrica:)
|
dakujem  ale nie je to vlastna vyroba  ghost ty mas vzdy nieco pekne  mas skvelu fantaziu Reny krasny set  ( narodeniny sa blizia, dufam ze tento krat tu budem moct byt s vami  )
| 28 Mar 2010, 19:49 |
|
 |
|
Nuni
Hokejová Kráľovná
Založený: 03 Feb 2008, 22:21 Príspevky: 3523 Bydlisko: Slovensko
|
Jej dievčence, som veľmi rada, že sa Vám tak graficky darí. Lenka: Ty si taký klasický grafik, nádherné prevedenie banneru. Pôsobí to na mne tak zaľúbene.  Som zvedavá, s čím nás prekvapíš nabudúce. Reny: To využitie súťažného banneru a tuším aj niekedy dávnejšie využitého avataru bol skvelý nápad. Zapadá to do seba a je to dôstojným priblížením sa k narodeninám nášho fóra. ![hot over you [smilie=hot over you.gif]](./images/smilies/hot over you.gif) Tá červená tam neskutočne sadne. 
_________________ Hokejová kráľovná Fabriziana
 +++ Sarah Felberbaum +++
|
| 29 Mar 2010, 19:44 |
|
 |
|
Lucka Š.
V.I.P
Založený: 29 Júl 2006, 20:13 Príspevky: 2014 Bydlisko: CZ
|
Nuni, máš pěkný nový setík, obzlášť avatar mi přijde naprosto úžasný Sofi, i tvůj setík se mi moc líbí 
| 30 Mar 2010, 11:33 |
|
 |
|
Reny
Administrátor
Založený: 01 Apr 2006, 14:21 Príspevky: 13142 Bydlisko: Československá Rivombrosa
|
Sofie, Janko: děkuji  . Oslovil mě hlavně avatar Janky - působivé foto. Sofie, ty máš taky pěkný set ... vlastní výroba? 
| 30 Mar 2010, 19:14 |
|
 |
|
Sofia
Markíz / a
Založený: 24 Okt 2008, 7:38 Príspevky: 797 Bydlisko: Banská Bystrica:)
|
dakujem  nie vlastna tvorba nie  google obrazky za prve som na grafiku lava  a este k tomu matury 
| 30 Mar 2010, 19:20 |
|
 |
|
blanche-kz
Markíz / a
Založený: 26 Jún 2006, 15:31 Príspevky: 755 Bydlisko: Trnava
|
Renatka, pridávam sa k pochvalám tvojho krásneho banneru a staronového avataru, vďaka ktorému mám pocit, ako keby sme sa vrátili do nádherných čias, kedy fórum ešte len začínalo  Je to krása!!! A Jani, nemôžem nepochváliť tvoj banner, je naozaj prenádherný 
| 31 Mar 2010, 13:36 |
|
|
Kto je prítomný |
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť. |
|
Môžete zakladať nové témy v tomto fóre Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|