Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy Práve je 06 Sep 2010, 13:12

Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 474 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  Ďalšia
Všeobecná poradna 
Autor Správa
Weexie
Weexie
Obrázok používateľa

Založený: 02 Júl 2007, 23:26
Odpoveď s citáciou
Odoslať Re: Všeobecná poradna
Pomohlo. Veľmi. Si poklad. [smilie=i love you1.gif]

05 Jan 2010, 17:53
Markíz / a
Markíz / a
Obrázok používateľa

Založený: 05 Apr 2008, 9:59
Odpoveď s citáciou
momentálně mě štvou na kanalu youtube, chtěla jsem změnit barvy, písmo přidat obrázek :( a ani mi odepíšou takovou větu :arrow: Dosáhli jste limitu možného přizpůsobení kanálu.
Můžete vymazat některé vlastní motivy nebo zkrátit popis svého profilu. :arrow: vůbec nechápu, co to znamená, i když nastavím všechno a dám uložit, nic se nezmění, nevíte co mám udělat aby to šlo

12 Feb 2010, 14:18
Markíz / a
Markíz / a
Obrázok používateľa

Založený: 05 Nov 2007, 23:06
Odpoveď s citáciou
neviem,ci sa mozem na to spytat v tomto topicu,ale nevie mi niekto zohnat program na otvaranie pdf. dokumentov?

19 Feb 2010, 18:31
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: 01 Apr 2006, 14:21
Odpoveď s citáciou
livinka napísal:
neviem,ci sa mozem na to spytat v tomto topicu,ale nevie mi niekto zohnat program na otvaranie pdf. dokumentov?

Většinou se instaluje Adobe Reader, ale ten je podle mě po instalaci zbytečně velký. :oops:
Kód:
http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/kancelarske_aplikace/ostatni/adobeacrobatreader/

Sama používám alternativu - Foxit a můžu doporučit - malý a svižný:
Kód:
http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/kancelarske_aplikace/ostatni/foxit-pdf-reader/

Nebo třeba ještě PDF-XChange Viewer:
Kód:
http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/kancelarske_aplikace/ostatni/pdf-xchange-viewer/

Všechny jsou zadarmo, stačí si jeden vybrat, stáhnout a nainstalovat.

19 Feb 2010, 18:40
Profil Zobraziť webovú stránku používateľa
Markíz / a
Markíz / a
Obrázok používateľa

Založený: 05 Nov 2007, 23:06
Odpoveď s citáciou
Dakujem ti,to som rada,ze mi niekto pomohol [smilie=heart fill with love.gif]

19 Feb 2010, 19:15
Markíz / a
Markíz / a
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
nevíte někdo jak anglické titulky hodit nejrychleji do češtiny :roll: který program to zvládne
dík

23 Feb 2010, 17:11
Markíz / a
Markíz / a
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
Ahoj holky, nevíte nedělá náhodou you tube, nějaké změny, zmizely hvězdičky udělené videu a mi osobně zmizel obrázek uživatele-místo něho prázdné místo, alespon přes operu :roll:

06 Apr 2010, 22:03
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: 21 Aug 2006, 15:19
Odpoveď s citáciou
monna violinfanynka napísal:
Ahoj holky, nevíte nedělá náhodou you tube, nějaké změny, zmizely hvězdičky udělené videu a mi osobně zmizel obrázek uživatele-místo něho prázdné místo, alespon přes operu :roll:

jj youtube se změnil, takže se nemusíš obávat, že by byla chyba na tvé straně :wink:

07 Apr 2010, 18:11
Markíz / a
Markíz / a
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
ahoj holky. mám problém- neumím používat scener :-D je to něco jako tiskárna nebo něco podobného nemám představu, prostě potřebuji vytisknout dokument- podepsat ho a vrátit odesilateli :arrow: jak je prosím náročné pořízení skeneru k notebuku, jak moc je náročná instalace, je potřeba technika či to zvládne i obyčejný uživatel :roll:
a ještě k tomu sceneru je třeba dokoupit tiskárnu, nebo je to to samé :shock: ptám se možná blbě, ale zatím se vším lítám na poštu a už mě to nebaví...
kdo víte prosím poradte mi nejjednodušší způsob

29 Apr 2010, 11:13
Ceppinka
Ceppinka
Obrázok používateľa

Založený: 05 Jún 2006, 19:35
Odpoveď s citáciou
no skener je presny opak tlaciarne... mas papier, supnes do skenera, presvietis a kopia sa ti zjavi na obrazovke monitora...
skener je nenarocne zariadenie... myslim, ze je lacnejsi, nez vacsina tlaciarni, ale existuju samozrejme vselijake... pripajaju sa k PC (a tym padom aj k notebooku) vacsinou pomocou USB kabla, ziadny problem, pribalia ti k tomu cedecko, aby ho pocitac rozpoznal a nainstalujes si softver, pomocou ktoreho ho budes ovladat - tiez to bude na tom cedecku...
mozno trochu polopatisticke, ale takto to proste bolo, ked som to zvladla ja, tak to uz naozaj zvladne kazdy... :)

29 Apr 2010, 21:45
Markíz / a
Markíz / a
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
hori díky :arrow: takže nejdříve si pořídím tiskárnu, ta mi vytiskne dokument :arrow: já ho podepíšu :arrow: vložím do skeneru :arrow: ten mi to hodí do počítače, takže skener a tiskárna jsou dvě různé věci :roll: och bože to bude trochu náročné, :arrow:
ještě jeden dotaz :arrow: pokud se jedná pouze o potvrzení dokumentů, neexistuje varianta podpisu elektronicky, jako že bych skener a kopírku nepotřebovala

29 Apr 2010, 22:08
Ceppinka
Ceppinka
Obrázok používateľa

Založený: 05 Jún 2006, 19:35
Odpoveď s citáciou
no urcite ze existuje elektronicky podpis, ale do tychto veci sa moc nevyznam... inak... naskenovany podpis nema pravnu vahu... tak sa mi zda...

30 Apr 2010, 13:06
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: 01 Apr 2006, 14:21
Odpoveď s citáciou
...takže skener a tiskárna jsou dvě různé věci :roll: och bože to bude trochu náročné, :arrow:

Dnešní multifunkční tiskárny už obsahují vše v jednom - tiskárnu, scaner a často i kopírku.
pokud se jedná pouze o potvrzení dokumentů, neexistuje varianta podpisu elektronicky, jako že bych skener a kopírku nepotřebovala

S elektronickým podpisem zkušenosti nemám, informace např. na Portálu veřejné správy nebo České pošty (přes tu si to lze asi na pobočce zařídit):
http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/ ... e#prvek-zs
http://www.cpost.cz/cz/sluzby/e-sluzby/ ... ita-id287/

01 Máj 2010, 11:49
Profil Zobraziť webovú stránku používateľa
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: 07 Jún 2006, 13:17
Odpoveď s citáciou
Taky jsme před časem řešili jestli k pár let staré tiskárně koupit samostatný skener za 2.500,- Kč nebo koupit celé nové multifunkční zařízení (tiskárna, kopírka, skener) za 2.300,- Kč. Nebylo co řešit, máme HP PSC 1410 a jsme maximálně spokojení. Krásná kvalita tisku (i fotek na fotopapír), skenuje jednotlivé listy, ale skenovala jsem bez problémů už i 200 stranovou knížku v pevné vazbě.

Pokud se týká elektronického podpisu, tak ten rozhodně nelze nahradit "ručně podepsaným oskenovaným papírem". Elektronický podpis se v současné době používá převážně ke komunikaci s orgány státní správy. Já ho používám ke komunikaci s Okresní správou sociálního zabezpečení a s Finančním úřadem. Vyřídila jsem si ho na poště (pomocí http://www.postsignum.cz), stál do 200,- Kč, ale existují i další firmy, poskytující kvalifikované certifikáty (např. První certifikační autorita, a.s. - http://www.ica.cz).
Dokument, který potřebuji odeslat - např. přihlášku k pojištění na OSSZ - se zašifruje do souboru (myslím, že datová věta nebo tak nějak se tomu říká), k tomu se připojí další soubor z kvalifikovaného certifikátu (el. podpis) a celé dohromady se to odešle na server OSSZ. Během okamžiku mi přijde e-mail s potvrzením o doručení, připadně informacemi o logických chybách ve zpracovaném dokumentu (kdybych třeba nenapsala rodné číslo pojištěnce). Úřednice na OSSZ si pak tato data stáhne do svého programu. Ušetří se papír, čas a nohy při běhání na úřady. :D

01 Máj 2010, 12:15
Profil ICQ
Markíz / a
Markíz / a
Obrázok používateľa

Odpoveď s citáciou
holky díky takže ten zázrak se jmenuje :arrow: multifunkční zařízení, už jsem byla rozhodnuta že pojedem do elektra a koupíme ho, no sestra mě od toho odradila- mají to v práci, furt se to kazí, pokud prý se s tí nedělá často ucpou se trysky, barva je tady dosti drahá, tak nevím...

01 Máj 2010, 23:01
Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 474 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  Ďalšia

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Môžete zakladať nové témy v tomto fóre
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre